Drugi deo januara donosi trenutke za pamcenje,ali i gorko kajanje-karma deluje jace nego ikada!

Drugi deo januara donosi trenutke za pamcenje,ali i gorko kajanje-karma deluje jace nego ikada!

16. Januar 2024 0 Von Dejana

 Pocela je druga polovina meseca januara. I dok ce biti onih kojima ce ovo biti najlepsi period, bice i onih koji ce proliti more suza…

 

OVAN

Velike su sanse da tokom ovog perioda uzivate u ljubavi. Sve se moze promeniti bas kada to najmanje ocekujete, i trebali bi ste biti svesni toga. To znaci da ne treba ocekivati da vam stvari „padnu sa neba“, vec se trebate boriti za njih.

 

BIK

Do kraja januara je jako vazno da znate sta je ono sto vam treba za srecu. Morate da donesete neke odluke, zeleli vi to ili ne. Moguce je da cete shvatiti da osoba za koju se borite bas i ne zasluzuje vasu ljubav. Neki od vas moraju da donesu odluku da odu…

 

 

BLIZANCI

Jasno je da imate kraj sebe nekoga ko vas voli iskreno. Sada je samo pitanje da li ste vi spremni da toj osobi uzvratite istom merom. Cini se da nekome nesvesno dajete laznu nadu, pa je sada pravo vreme da razmislite o tome.

 

RAK

Vama ce druga polovina meseca biti period kada cete shvatiti da ste svoju ljubav dali nekome ko ne zna da ceni ono sto ima sa vama.Ma koliko da vas to bolelo i ma koliko da vama to tesko padalo, znajte da je doslo vreme da krenete dalje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Jako je vazno da kazemo da vas neko voli. Da su sada pred vama dani za pravu ljubav i da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Nemojte obecavati cudo niti ga ocekivati. Moglo bi vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni.

 

DEVICA

Jako je bitno da ne dajete nikome laznu nadu. Jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli jos jedan novi pocetak. Ako i vi zelite isto, znajte da samo treba da se prepustite. Ako to nije slucaj, recite to, ma koliko da bolno bilo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2