Izaberi tarot kartu i saznaj sta te ceka tokom meseca maja!

Izaberi tarot kartu i saznaj sta te ceka tokom meseca maja!

30. April 2024 0 Von Dejana

Dragi nasi,pred vama je test licnosti, ali ujedno i prilika da saznate sta vas ceka u bliskoj buducnosti, odnosno tokom meseca maja….

 

 AKO SI IZABRAO PRVU TAROT KARTU:

 

Oni koji su izabrali prvu tarot kartu mogu da ocekuju velike promene. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo.Neko iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Dakle, vi cete saznati da vas i dalje voli jedna bivsa ljubav. Da li cete joj dati priliku, da li je to ono sto zelite, to samo vi znate.

Ali, nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za promene, i dani kada cete imati priliku da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Neko je iskren prema vama i voli vas kao sto vas niko nikada ranije  voleo.

To znaci, ako odlucite da osobi koja vam je mozda vec jednom slomila srce, date jos jednu priliku, ne samo da necete zazaliti, vec ce vam ona na delu dokazati da joj je stalo i da jedino sto zeli, zeli sa vama da nastavi tamo gde je stala.

Ta osoba itekako moze da vas usreci,ali je vazno da znate da je ponos u ovom slucaju veliki neprijatelj.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 AKO SI IZABRAO DRUGU TAROT KARTU:

 

Oni koji su izabrali ovu tarot kartu mogu da ocekuju iznenadjenja u danima koji su pred nama. Neko sa vama zeli jos jednu sansu i u to nema nimalo sumnje. Da li cete toj osobi dati priliku, to je samo na vama. Ali je izvesno da treba da znate da je neko spreman da se bori za vas. Da neko zeli da sa vama nastavi tamo gde je stao.

Ovo mogu da budu dani za pomirenja ali isto tako mogu da budu dani i za velike stvari u vasem zivotu. Mozda ova tarot karta oznacava da ce doci do toga da se u vas zivot vrati neko iz vase proslosti. Mozda je neko spoznao koliko vi zapravo vredite pa sa vama zeli jos jednu priliku, ali moze da oznacava i jedan novi susret. Dolazak nekoga novog u vas zivot ko ce biti spreman da vas voli onako kako ste oduvek zeleli da budete voljeni. Bitno je da ostanete ono sto jeste. Tudja misljenja su nebitna, ucinite onako kako vam nalaze srce i nece vam srece faliti…

 Nastavak na sledecoj strani….

Seiten: 1 2