Horoskop do kraja zime:Velika desavanja slede,nekome i velika ljubav!

Horoskop do kraja zime:Velika desavanja slede,nekome i velika ljubav!

17. Januara 2024 0 By Dejana

 VAGA

Ljubav je vase drugo ime. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao. Sve sto pozelite vi bi ste mogli i da dobijete tokom narednih dana. Do kraja zime ce zvezde biti na vasoj strani.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Do kraja zime ce vam neko na delu dokazati i pokazati svoju ljubav. Ostalo je na vama. Jer ta osoba vam hoce staviti do znanja da joj je stalo ali je ostalo do vas.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da je vazno da znate sta je ono sto zelite. Jednom raku je stalo do vas i voli vas iznad svega. Sledi vam sjajan period i ljubav ce vama biti na prvom mestu. Nemojte obecavati ono sto ne mozete ispuniti.

 

 JARAC

Nema razloga da mislite o tome sta ko kaze. Vazno je da znate sta je zapravo ono sto zelite. Sledi vam period za promene i vi ste znak koji ce itekako moci da kaze da je srecan. Sve ostalo je na vama. Nemojte obecavati mnogo.

 

 VODOLIJA

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Ako ce neko moci da kaze da je srecan onda ste to vi. Jedan rak vas voli iskreno i spreman je da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 

 RIBE

Nemojte odustajati od onog sto naumite. Do kraja zime itekako moze mnogo toga da dodje na svoje. Postoji jedan rak koji je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ostalo je samo na vama. Nemojte odustajati.

Stranice: 1 2