Horoskop do kraja zime:Velika desavanja slede,nekome i velika ljubav!

Horoskop do kraja zime:Velika desavanja slede,nekome i velika ljubav!

17. Januara 2024 0 By Dejana

 Dragi nasi,pred vama je horoskop do kraja zime. Vreme je da saznate koga ceka zima iz snova.

 

 OVAN

Do kraja zime, vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je konacno dosao do svog cilja. To je ono sto moramo da kazemo. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da se bori da vas vrati u svoj zivot. Mislite o tome.

 

 BIK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da je iskren u svojoj nameri da vas vrati u svoj zivot. Ako mu date priliku izvesno je da bi on mogao i znao da vas usreci na pravi nacin.

 

 BLIZANCI

Bitno je da znate sta je ono sto zelite. Jednom raku je stalo do vas iskreno i spreman je da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.Mnogo toga je na vama.

 

 RAK

Konacno dolaze dani za srecu. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Sve ostalo je samo na vama. Znajte da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Sve ostalo je zaista na vama.

 

 LAV

Do kraja zime vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Dakle jasno je da cete vi biti miljenik zvezda. Sve ostalo je na vama. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite jer to moze skupo da vas kosta.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Odlicno ste raspolozeni. Postoji neko iz vase proslosti ko vas voli toliko da skoro da nema toga sto za vas ne bi uradio. Sve ostalo je na vama ali je jasno da ste svesni da je ta osoba iskrena. Razmislite o tome sta tacno zelite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2