Merkur je u znaku Jarca do 5.februara:Evo sta to znaci za tvoj znak zodijaka!

Merkur je u znaku Jarca do 5.februara:Evo sta to znaci za tvoj znak zodijaka!

20. Januara 2024 0 By Dejana

 Dragi nasi, na nebu se stalno desavaju neke promene. Merkur je usao u znak jarca, i evo sta je doneo.

 

 OVAN

Vi ste znak koji nema razloga za brigu. Merkur u znaku jarca vama nije doneo velike promene. Ili, bar nije doneo promene koje mogu da vas zabrinu. Zaista je vreme da razmisljate o sebi i o tome sta vi licno zelite.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate da je jednom raku stalo do vas. Da je odan i iskren i da je spreman da vam svoju ljubav na delu dokaze i pokaze. Sve ostalo je samo na vama. Moze vam biti lepo i ako ste sami.

 

 BLIZANCI

Konacno su pred vama dani za srecu. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli onda ste to vi. Ali je vazno da znate da je cinjenica da je neko iz vase proslosti spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

 

 RAK

Naredni period nece doneti nista posebno. To je ono sto moramo da kazemo. Doslo je vreme da se kolo srece okrene i sve itekako moze da dodje na svoje. Mislite o tome, vreme je da dobijete niz lepih dokaza da karma cini svoje.

 

 LAV

Merkur u znaku jarca vama oznacava vreme za kajanje. Vi ste znak koji je konacno shvatio gde je pogresio. Sada cinite sve sto mozete da to promenite ali to nece biti moguce. Ma koliko da vi to zeleli… Doslo je vreme da snosite posledice svojih odluka.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Ako toj osobi date priliku jasno je da bi mogla da vas usreci na jedan poseban nacin. Sve ostalo je samo na vama. Nemojte obecavati ono sto ne mozete ispuniti.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2