Merkur je u znaku Jarca do 5.februara:Evo sta to znaci za tvoj znak zodijaka!

Merkur je u znaku Jarca do 5.februara:Evo sta to znaci za tvoj znak zodijaka!

20. Januara 2024 0 By Dejana

 VAGA

Moramo da kazemo da je vazno sta  je ono sto zelite. Da je vazno da donesete neke odluke. Mnogo toga je sada na vaam. Pustite da vase srce odluci sta je ono sto vam zapravo treba. Zivot je samo jedan.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ono sto je bitno da kazemo jeste da cete biti znak koji ce moci da kaze da je iskreno srecan. Jednom lavu je stalo do vas i voli vas iznad svega. Sve ostalo je samo na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni.

 

STRELAC

Ono sto je vazno da znate jeste da je jednom raku stalo do vas. Da vas iskreno voli i da je spreman da vam to na delu dokaze i pokaze. Sve ostalo je sada samo na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami.

 

 JARAC

Vazno je da znate da vas voli jedan rak. Da je odan i iskren i spreman da vam svoju ljubav na delu dokaze i pokaze. Ostalo je na vama. Razmislite o tome sta vam zapravo treba za srecu. Imajte na umu da je sve moguce.

 

 VODOLIJA

Konacno su pred vama dani za velike stvari. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Pustite da vase srce odluci samo sta mu treba i sta ga cini srecnim. Uvek su vam drugi bili vazniji. Merkur u znaku jarca pruza sansu da ucinite nesto za sebe.

 

 RIBE

Konacno sledi sjajan period. Kada neko ume da voli kao vi onda pre ili kasnije i pronadje nekoga ko ce mu ljubav uzvratiti ljubavlju. Sve ostalo je samo na vama. Itekako vam moze biti lepo i jasno je da sreca stize.

Stranice: 1 2