Ovim znacima slede tuzni dani:Bice ovo tezak period!

Ovim znacima slede tuzni dani:Bice ovo tezak period!

21. Januar 2024 0 Von Dejana

Ako ste rodjeni u navednim znacima zodijaka znajte da vam jedino ostaje da budete jaki.

 

 LAV

Slede tuzni dani. Jer vi ste neko ko je vec shvatio gde je pogresio. Vama je to jasno. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da se sada kajete. Ali, tek ce vam biti zao i tek cete patiti. Vama je jasno da ste pogresili i povredili nekoga ko vas je voleo.

Ta osoba je krenula dalje i jasno je da joj niste ni na kraj pameti. A vama je sve konacno jasno, a pre svega to da je ta osoba  bila najbolje sto ste imali. Sada ne mozete da uradite nista osim da se pomirite sa tim da je kraj. Da je gotovo. Da je ona pronasla svoju srecu a da vama slede dani za kajanje. Sve ste mogli da imate ali vam je bilo malo i sada vam jedino ostaje da se pomirite sa cinjenicom da je nepovratno izgubljena ta sansa za srecu koju ste imali.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Neke lavove cekaju teski dani na polju posla i karijere. Ne bi ste smeli ni u kom slucaju u periodu koji sledi trebali da ulazete novac i pocinjete novi posao.

Ako to uradite, napravicete veliku gresku i bice vam posle kasno za kajanje jer nista necete moci da uradite kako bi ste ispravili gresku. Sacekajte bar polovinu februara pa onda razmisljajte  o svemu i pravite planove. Sada zaista morate biti jako strpljivi i fokusirati se na ono do cega vam je stalo, ali dati sebi vremena za sve.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2