Ovim znacima slede tuzni dani:Bice ovo tezak period!

Ovim znacima slede tuzni dani:Bice ovo tezak period!

21. Januara 2024 0 By Dejana

VODOLIJA

Teski dani slede ali vi ste rodjeni da bi ste bili pobednik. Tako da nema sumnje da cete iz svega sto sledi izaci jos jaci. No, jasno je da vam sada teski dani slede, dani kada cete proliti more suza. Naravno da to niste zasluzili, ali sve je to zivot, ma kako da se vama cinilo…

Moramo da kazemo da cete videti pravo lice nekoga do koga vam je stalo. To ce vam slomiti srce.

Ali ono sto moramo da kazemo jeste da treba da znate da nije do vas. Da vi niste uradili nista lose, i da je prosto za vas bolje da na vreme, ili sto pre,  vidite ko je zapravo los covek i ko je zasluzio da mu ledja okrenete. Sto pre odu ljudi koji su pogresni, to ce pre doci oni koji su pravi!

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ako ste sada u vezi velike su sanse da cete biti prevareni. Da ce vam ta osoba slomiti srce. Ne mozete da uradite nista osim da iz svega izadjete kao pobednik i jos jaci. Nemojte ocekivati cudo vec nadjite u svom srcu snage da iz svega izadjete jos jaci.

Da osobi koja vas ne zasluzuje kazete zbogom. Vazno je da imate na umu da je sve ovo vazna zivotna lekcija i da sve bude i prodje.

Ako ste slobodni imajte na umu da cete se mozda ludo zaljubiti u osobu koja je zauzeta. Necete znati sta vas je snaslo, emocije ce biti jace nego ikada. Ne dirajte tudju srecu vec nadjite nacina da prebolite.

Stranice: 1 2