Ciganski ljubavni vikend horoskop: Devici stiže prilika, dok će OVAJ znak biti razočaran!

Ciganski ljubavni vikend horoskop: Devici stiže prilika, dok će OVAJ znak biti razočaran!

1. Februara 2024 0 By Leontin Leontin

Ciganski ljubavni vikend horoskop loše vesti donosi Ribama…

OVAN

Dragi ovnovi, vama uskoro dolaze dešavanja koja će vas iznenaditi i u to nema nikakve dileme. Vama vikend donosi lep postupak vašeg partnera sa kojim će vam on dokazati svoju ljubav. Tokom vikenda ćete zaista biti srećni.

BIK

Dragi bikovi, vama vikend donosi nešto neočekivano. On vam donosi poruku od strane vašeg bivšeg partnera. Ta osoba će vam poslati poruku i vama će postati jasno da vas ona nije uspela zaboraviti. Dolaze vam bitni trenuci.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će vikend biti neverovatno težak. On će vam doneti dešavanja zbog kojih ćete biti pod jako velikim stresom i u to nema nikakve dileme. Vas u ljubavi ne očekuje ništa dobro nego vas očekuje samo mnogo negativnih dešavanja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vi ćete tokom vikenda saznati nešto jako bitno. Ono što vas očekuje jesu dešavanja zbog kojih ćete shvatiti da vas jedna osoba želi kraj sebe u vezi. Tokom vikenda će vam se desiti brojne neočekivane stvari.

LAV

Dragi lavovi, tokom vikenda će vam postati jasno da vas je vaš partner dugo vremena lagao o bitnim stvarima. Vas upravo zbog toga očekuju dešavanja zbog kojih ćete biti pod stresom. Ciganski ljubavni vikend horoskop vas upozorava.

DEVICA

Drage device, vikend će vam doneti priliku da konačno rešite probleme. Vama će se ukazati prilika da vratite vašu vezu na pravi put, a ako pokažete spremnost na kompromis, onda će vam to zaista i poći za rukom.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2