Horoskop po ciganskim kartama za februar:Neko ce dobiti sve sto je zeleo!

Horoskop po ciganskim kartama za februar:Neko ce dobiti sve sto je zeleo!

1. Februara 2024 0 By Dejana

  Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da iznenadjenja slede. Neko ce dobiti  ono o cemu je mastao.

 

 OVAN

Ako zelite da znate istinu, sudeci po ciganskim kartama, ovo bas i nece biti mesec za srecu i za pamcenje. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali nista nece biti tako jednostavno kako se vama cini. Bitno je da slusate glas svog srca.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani za ljubav. Dani za emocije, i dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Sve ostalo je samo na vama. Ostanite ono sto jeste i fokusirajte se na svoje potrebe i ciljeve.

 

 BLIZANCI

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Mozda ce doci do toga da se razocarate u nekoga do koga vam je stalo. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ostalo je samo na vama. Mislite o tome.

 

 RAK

Znajte da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za ljubav. Sve ostalo je samo na vama. Posvetite se sebi i slusajte glas svog srca. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte ocekivati cudo.

 

 LAV

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Sledi vam sjajan period i jasno je da cete iskreno uzivati u danima pred nama. Itekako je moguce da cete sazanti da vas neko voli i da postoji neko kome ste vazni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Odlicno se osecate. Sledi vam prilika da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo. Moze se reci da je pomirenje samo pitanje dana a sve ostalo je samo na vama. Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2