Ljubavni horoskop od 5. do 12.februara:I nemoguce ce biti moguce…

Ljubavni horoskop od 5. do 12.februara:I nemoguce ce biti moguce…

4. Februara 2024 0 By Dejana

Dragi nasi,evo prilike da saznate sta vam donosi nova sedmica kada je u pitanju ljubav.

 

OVAN

Jako je vazno da smanjite svoja ocekivanja.Moguce je da cete se silno razocarati u sedmici koja je pred nama. Postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ali cini se da je to neko prema kome vi ne osecate isto.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da razmislite o tome sta je ono sto vam treba za srecu.Nemojte obecavati puno vec uzivajte u onome sto vec imate.Moguce je da cete shvatiti da neko nije bio iskren prema vama.

 

BLIZANCI

Jako je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska i oslonac. Nemojte obecavati mnogo niti mnogo ocekivati. Mnogo toga je sada na vama ali svakako da treba da razmislite o svemu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani za ljubav. Nova sedmica vama moze da donese niz jako lepih desavanja. Kada neko ima veliko srce kao vi onda  svakako da moze pre ili kasnije da naidje na osobu koja ce mu ljubav vratiti istom merom.

 

 LAV

Neko ste za koga se sve menja u danima pred nama. Nemojte obecavati mnogo vec cinite sve ono sto zeli vase srce. Sada je vreme da uzivate u onome sto imate jer se moze desiti da to i izgubite jako brzo. Mislite o tome.

 

DEVICA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Ljubav vama kuca na vrata i cini se da ce i nemoguce biti moguce u danima koji slede. Ostanite ono sto jeste. Neko vas voli iznad svega i sve ostalo je samo na vama ovog puta. Mislite o tome.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2