Ljubavni horoskop od 5. do 12.februara:I nemoguce ce biti moguce…

Ljubavni horoskop od 5. do 12.februara:I nemoguce ce biti moguce…

4. Februara 2024 0 By Dejana

 VAGA

Ljubav je vase drugo ime. Ostanite ono sto jeste i slusajte svoje srce. Ovo ce biti sedmica tokom koje cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Nemojte ocekivati mnogo vec dajte sve od sebe da se posvetite sebi i onome sto imate jer od vas mnogo toga zavisi. Mislite o tome.

 

 SKORPIJA

Konacno cete i vi moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Sreca je konacno tu  a vi ste napokon na pravom putu. Nekome ste vazni i dragi vise nego sto mozete da zamislite ali sve ostalo je na vama. 

 

STRELAC

Bitno je da znate sta je ono sto zelite. Neko ste koga cekaju velike odluke. Ono sto treba da znate jeste da ce ovo biti dani za pravu ljubav. Ostali ste nekome u divnom secanju i ta osoba ce zeleti da vas vrati u svoj zivot. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Vazno je da znate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Postoji neko iz vase proslosti ko zeli sa vama jos jednu sansu. Da li ce je dobiti to je na vama ali je izvesno da je pomirenje moguce u danima koji slede. Vi znate da li je to ono sto vase srce u ovom trenutku zeli.

 

 VODOLIJA

Moramo reci da je doslo vreme za ljubav. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli onda ste to vi. Bice ovo zanimljiv period, a vi napokon srecniji nego ikada ranije. Imajte na umu da moze mnogo toga da dodje na svoje u danima koji slede i da ste vi to i zasluzili. Mislite o tome.

 

 RIBE

Bice ovo period kada cete doneti neke vazne odluke. Ostalo je samo na vama. Nemojte ocekivati cudo vec uzivajte u onome sto imate. Bice ovo period kada i nemoguce postaje moguce. Ucinite kako nalaze vase srce jer ono ovog puta ne gresi…

Stranice: 1 2