CIGANSKI NEDELJNI HOROSKOP: Bik razmišlja o promenama, dok OVIM znacima stiže samo sreća!

CIGANSKI NEDELJNI HOROSKOP: Bik razmišlja o promenama, dok OVIM znacima stiže samo sreća!

10. Februara 2024 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama naredna nedelja donosi mir. Vas će čuvati zvezde i zbog toga nikakvih problema nećete imati niti na jednom planu vašeg života. Vama će tokom naredne nedelje na trenutke biti čak i veoma dosadno.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vaš partner će tokom naredne nedelje činiti postupke koje ne bi trebao da čini i on će vam nanositi tugu sa njima. Mnogo loših dešavanja u ljubavi vas očekuje tokom naredne nedelje i vama neće biti ni malo lako zbog svega toga.

STRELAC

Dragi strelci, vas tokom naredne nedelje čeka prilika da se vratite na staro. Neke osobe će poželeti da vam se vrate u život, a samo od vas će zavisiti da li će se to zaista i desiti. Dolazi vam jako mnogo neočekivanih dešavanja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, ciganski nedeljni horoskop otkriva da vam stiže prelepa nedelja. Vama će se tokom naredne nedelje dešavati samo lepe stvari, a vas posebno mnogo razloga za sreću očekuje zbog dešavanja koja vam stižu u ljubavi.

VODOLIJA

Drage vodolije, razočarenja vam donosi naredna nedelja. Mnoge osobe do kojih vam je stalo će vas razočarati i to na brojne loše načine. Neće vam se ni malo dopasti sve ono što će vam doneti naredna nedelja i u to nema dileme.

RIBE

Drage ribe, vas tokom naredne nedelje čeka niz velikih problema i razloga za tugu. Nažalost, stiže vam jedna od težih nedelja u poslednje vreme tokom koje ćete imati osećaj da su svi protiv vas. Neće vam se dopasti ono što vam stiže.

Stranice: 1 2