Ljubav do kraja meseca , mnogo promena mnogo izazova i mnogo zelja koje ce se nekome i ispuniti.

Ljubav do kraja meseca , mnogo promena mnogo izazova i mnogo zelja koje ce se nekome i ispuniti.

11. Februara 2024 0 By Luca

Evo ljubavnog horoskopa za sve znakove do kraja meseca:

Ovan (21. mart – 19. april): Ovog meseca ćete biti vrlo strastveni i ambiciozni kada je ljubav u pitanju. Vodite računa da ne budete previše posesivni prema partneru. Slobodni Ovnovi će imati priliku da upoznaju nekoga posebnog.Vodite isto tako racuna da svojim ostrim jezikom ne povredite partnera !

Bik (20. april – 20. maj): Bikovi će tokom ovog perioda traziti stabilnost i sigurnost u vezi. Vaša osećanja će biti jaka i duboka. Ako ste slobodni, možete očekivati susret sa nekim ko će vam privući pažnju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Blizanci (21. maj – 20. jun): Ovog meseca će vam komunikacija biti ključna u ljubavnim odnosima. Možete očekivati mnogo interesantnih razgovora i duboka povezivanja sa vašim partnerom. Slobodni Blizanci bi mogli upoznati nekoga putem društvenih mreža.

Rak (21. jun – 22. jul): Rakovi će ovog meseca biti veoma romantični i emotivni. Bićete spremni da uložite mnogo truda i pažnje u vašu ljubavnu vezu. Ako ste slobodni, moguć je susret sa starom ljubavi.Vase emocije vam ne daju mira do kraja meseca .

Lav (23. jul – 22. avgust): Lavi će ovog meseca biti vrlo strastveni i avanturistički nastrojeni. Bićete vrlo privlačni drugim ljudima i imaćete mnogo prilika za flert i zabavu. Ako ste u vezi, moguće su nove uzbuđujuće avanture.Postoji mogucnost da upoznate nekoga ko ce da vas odusevi.

Devica (23. avgust – 22. septembar): Device će biti vrlo praktične u ljubavi ovog meseca. Bićete vrlo selektivni u izboru partnera i tražićete nekoga ko vam pruža stabilnost i sigurnost. Slobodnim Devicama će biti potrebno vreme da se otvore prema nekome novom.

 Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2