Tezak period i suze slede ovim znacima zodijaka, i njima ostaje samo da budu jaki!

Tezak period i suze slede ovim znacima zodijaka, i njima ostaje samo da budu jaki!

11. Februara 2024 0 By Dejana

 Neki zodijaci ce morati da shvate da teski periodi dolaze u nas zivot sa namerom da nas nauce neke vazne stvari….

 

Tezak period i suze slede ovim znacima zodijaka, i njima ostaje samo da budu jaki!

 

   STRELAC

Pred vama je tezak period. Period tokom kojeg cete mnogo patiti i biti jako razocarani. Moguce je da cete shvatiti nesto jako vazno ali i da ce vam jedno saznanje slomiti srce. No, ono sto je izvesno jeste da je doslo vreme da se posvetite sebi. Da morate da imate na umu da je nekada za nas najbolje da nas neki ljudi razocaraju, i da je bolje da se to desi sto pre. Jer, tek onda kada se neke osobe koje su pogresne udalje od nas…Mi mozemo da pronadjemo mir i srecu kraj onih koje su prave.

Dalje, jako je vazno da kazemo da ce ovo biti period koji ce moci da donese suze u vas zivot. Moguce je da cete biti razocarani, slomljeni, da cete imati period tokom kojeg cete shvatiti sta je ono sto zelite i sta je ono sto od svog zivota zelite.

 

OVAN

Vama sledi period kada cete shvatiti da je doslo vreme da se zapitate sta je ono sto zelite. Doci ce do toga da vidite pravo lice nekoga do koga vam je stalo. Nekoga ko vam je jako vazan, nekoga za koga mislite da je iskren, a nije.

Ako ste sada u vezi moguce je da cete biti prevareni. Ne preostaje vam nista drugo osim da iz svega toga izadjete kao pobednik.

Istina je da vam sledi period tokom kojeg cete patiti i kada ce vase srce biti slomljeno. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da  vam sada ostaje samo da shvatite da nije do vas, jer nije. Vi ste neko ko voli iskrneo i ko je posten i iskren, a naisli ste na osobu koja je sve suprotno tome.

Vazno je da nadjete u svom srcu  snage da krenete dalje. Nemojte zbog tog iskustva ni u kom slucaju odustajati od emocija vec bas naprotiv…  Uvek imajte na umu da zasluzujete vise i da ce vasa sreca doci kad-tad.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2