Novi ciklus za sve znakove zodijaka:Od 17.februara, Venera i Mars spremaju iznenadjenja!

Novi ciklus za sve znakove zodijaka:Od 17.februara, Venera i Mars spremaju iznenadjenja!

12. Februara 2024 0 By Dejana

 Vazno je da kazemo da ce od 17. dana meseca februara mnogo toga da se promeni.Venera i Mars u znaku vodolije zapocinju novi astroloski ciklus.

 

 OVAN

Novi ciklus i promene na nebu ce svakako imati uticaj na vas znak zodijaka. Pocev od 17.februara vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio neku vrstu nove zivotne prilike. Prilike da ispravite svoje greske ali i da ostvarite neke zelje.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da ce vama u danima koji su pred nama on tu ljubav dokazati na jedan zaista poseban nacin. Sve ostalo je na vama. Nemojte obecavati sto ne mozete da ispunite. Mislite o tome.

 

 BLIZANCI

Konacno su sada pred vama dani tokom kojih ce i nemoguce biti moguce. Ostalo je samo na vama. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Uzivajte u naletu emocija i zapitajte se sta je ono sto vam zapravo treba za srecu.

 

RAK

Konacno, emocije slede. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Nemojte obecavati mnogo vec uzivajte u onome sto vec imate. Jasno je da vam moze biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Mislite o tome.

 

 LAV

Jako je vazno da kazemo da novi ciklus koji zapocinje 17.februara vama donosi srecu. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Posvetite se sebi i uzivajte u naletu emocija koje vam slede.

 

 DEVICA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da slede dani za ljubav. Ono sto je vrlo vazno  jeste da treba da znate da je neko spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Da li ste vi spremni za jedan novi pocetak? Na vama je.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2