Zao nam je,ali ovi zodijaci ce doziveti najbolnije trenutke ikada!

Zao nam je,ali ovi zodijaci ce doziveti najbolnije trenutke ikada!

18. Februara 2024 0 By Dejana

 Dragi nasi, ako ste rodjeni u navedenim znacima, znajte da suze itekako mogu da uslede…

 

 OVAN

Vi ste znak koji ce doziveti razocarenje. Videcete pravo lice nekoga do koga vam je stalo. Vi sada mislite da je ta osoba odana, iskrena, verna, ali nije. Ona samo glumi da ste joj vazni ali je prava istina da od vas krije mnogo toga.

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se posvetite sebi. Da prosto budete fer i korektni jer sada ne mozete da uradite nista drugo osim toga. Vazno je da imate na umu da je ovo period tokom kojih ce vase srce biti slomljeno. Ne mozete nista da uradite povodom toga osim da krenete dalje. Razocarenje vam svakako sledi, a ako ste u vezi mozda cete cak biti i prevareni. Zao nam je sto to moramo reci ali jedino sto mozete da uradite jeste da ostanete jaki. Bolje je da ljudi koji vas ne zasluzuju sto pre odu od vas. Samo u tom slucaju mogu da dodju oni koji su pravi i koji vas zasluzuju. Sve ostalo je na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Neko vam je vec slomio srce. Ta jedna osoba koja je usla u vas zivot i koja vas je odusevila. I taman kada ste pomislili da je to to, da ste konacno srecni… Ta osoba je otisla. Vi cete tek doziveti bol. Mnogo vam je stalo i vi cete tek da se razocarate jer je izvesno da vam je ta osoba draga i vazna i tesko se nosite sa time da ta osoba nije pored vas.

Ne napusta vas nada da i ona oseca isto ali to ovog puta nije slucaj. Istina je da cete patiti i da vam tek slede dani tokom kojih ce suze biti vase drugo ime. Naravno da vi to niste zasluzili ali sada vam jedino ostaje da budete jaki i da iz svega izadjete jaci i kao pobednik.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2