Ovi znaci ce shvatiti da su nekoga povredili i trazice oprostaj!

Ovi znaci ce shvatiti da su nekoga povredili i trazice oprostaj!

22. Februara 2024 0 By Dejana

Vazno je da kazemo da i dobri i losi trenuci imaju svoj pocetak i kraj… Kao i zivot.

 

  BIK

Vi znate koga ste povredili. Odlicno znate da se niste lepo poneli prema jednoj osobi, ali da niste povredili samo nju vec i sebe.

Kako prolazi vreme, vama ta osoba sve vise nedostaje. Itekako zelite da vratite vreme. Mastate o tome da je vratite u svoj zivot jer vam je sve jasnije da vam ona znaci vise nego sto ste pricali.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Doslo je vreme da kazete izvini. Da trazite oprostaj. Cak i ako vas ponos to sada ne dopusta vi cete sami da shvatite da je to jedini nacin da budete srecni. Da vam je ta osoba previse vazna i draga i da jedino sa njom jeste oni pravi vi. Morate naci nacina da krenete dalje ali to ce biti moguce samo ako toj osobi date priliku, odnosno sebi da pokusate jos jednom.

Nema nista lose u tome da zaboravite na svoj ponos i ego kako bi ste dobili srecu koju zelite i koju zasluzujete. Razmislite o tome

Vreme je da pogledate istinu u oci i da se ponasate u skladu sa svojom situacijom. Vi znate gde ste pogresili i doslo je vreme da tu gresku i ispravite. Mislite o tome i znacete vi i sami sta je ono sto u ovom trenutku treba da uradite. Bice ovo jako zanimljiv period…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2