Do 11.marta je Venera u znaku Vodolije:Nekim znacima donosi ljubav,drugima novcani dobitak!

Do 11.marta je Venera u znaku Vodolije:Nekim znacima donosi ljubav,drugima novcani dobitak!

23. Februara 2024 0 By Dejana

Venera, boginja ljubavi, usla je u znak vodolije. No, za neke znakove ovo nikako nije povoljan period.

 

 OVAN

Venera je u znaku vodolije, a iako se ona smatra boginjom ljubavi vama bas i nece doneti srecne trenutke. Vazno je da znate da ovo nikako nije period za emocije ma koliko da vi to zeleli. Moramo da kazemo da je bitno da znate sta je ono sto zelite. Treba da se fokusirate na karijeru jer je to ono sto vam sada treba i ono gde mozete biti jako uspesni.

Neki od vas ce dobiti poslovnu ponudu koja ce biti olicenje onoga o cemu ste mastali i to je jako vazno da kazemo. Mozda cete konacno uspeti da ostvarite svoju zelju i da pokrenete svoj licni posao jer nema nimalo sumnje da neki od vas sada upravo to zele. Sve ostalo je na vama ali je vazno da znate da cete biti miljenik sudbine bar kada je novac u pitanju u danima pred nama.

Sve dok je Venera u znaku vodolije vi imate silnu sansu da napredujete, a sve ostalo je samo na vama. Vazno je da pazite sta radite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

   VODOLIJA

Venera, boginja ljubavi je usla u vas znak. To mora biti dobar znak i pokazatelj da vas tek cekaju lepi trenuci.

Vazno je da imate na umu da ste neko kome do 11.marta sledi niz lepih desavanja. Neki od vas mogu cak da dozive i ljubav na prvi pogled iako vi sada mislite da vama ovakva vrsta emocija nije sudjena. Nemojte ocekivati cudo vec dajte sebi dovoljno vremena da pre svega shvatite sta je ono sto zelite i ponasajte se u skladu sa tim.

Ako ste u vezi mozda ce doci do toga da budete zaproseni ili ce vam voljena osoba  na jedan poseban nacin dokazati svoju ljubav. Zapravo je sve moguce u danima koji su pred nama i to je jako vazno da kazemo.

Slede vam divni trenuci i nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo.

Dalje, venera u vasem znaku moze da donese i povratak nekih ljud8i iz vase proslosti. Samo vi znate da li zelite da sa nekim nastavite tamo gde ste stali…

 Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2