Pun mesec u znaku device:Evo kakav uticaj ima i kakve posledice ostavlja!

Pun mesec u znaku device:Evo kakav uticaj ima i kakve posledice ostavlja!

24. Februara 2024 0 By Dejana

Vazno je da kazemo da ce pun mesec u znaku device imati jak uticaj ali da ce takve biti i posledice koje je ostavio.

 

 OVAN

Pun mesec i njegov uticaj na vas nece biti veliki. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Vi nemate razloga da brinete. Ovo je vreme kada cete doneti neke velike odluke i saznati vazne vesti koje mogu da promene sve.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate da vas voli jedan lav. Da je odan i iskren i spreman da vam svoju ljubav na delu dokaze i pokaze. Sve ostalo je na vama. Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite.

 

 BLIZANCI

Moramo reci da je doslo vreme za ljubav. Da je jasno da je jednom raku stalo do vas i da vas voli iznad svega. Ljubav vam kuca na vrata i vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sve ostalo je samo na vama.

 

RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da dolaze dani za ljubav. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Uticaj koji je pun mesec ostavio na vas je veliki ali nema sumnje da cete vi tek moci da kazete da ste iskreno srecni. Sve ostalo je do vas.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Vazno je da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Itekako vam dolaze lepi dani. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Ostanite u skladu sa svojim zeljama i emocijama.

 

 DEVICA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Postoji neko ko je spreman da vam iznova i iznova bude podrska u svemu. Vi ste vise nego voljeni. To je vazno da znate i da se ponasate u skladu sa svojim zeljama i emocijama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2