Uskoro:Ovan napokon srecan,Bik se ludo zaljubljuje,Blizancima sledi preokret…

Uskoro:Ovan napokon srecan,Bik se ludo zaljubljuje,Blizancima sledi preokret…

25. Februara 2024 0 By Dejana

 Pred vama je horoskop za blisku buducnost.

 

 OVAN

Vi ste znak koji ce uskoro moci da kaze da je dobio ono sto zeli. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu priliku. Da li cete mu je dati, to je na vama. Ostanite ono sto jeste.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da se dese promene. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sve ostalo je samo do vas. Bice ovo period kada se zelje ostvaruju. Neko od vas ce ludo da se zaljubi.

 

 BLIZANCI

Vreme je za preokret. Znak ste koji je mnogo patio ali cini se da konacno dolaze dani za srecu. Emocije su vam jako naglasene.Ako neko zeli da konacno dobije priliku za promenu radnog mesta… Ta zelja se ostvaruje.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate ko je osoba koja je spremna da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sve ostalo je samo na vama. Neko ce vam biti podrska u danima koji slede. Vi niste ni svesni koliko ste zapravo voljeni.

 

 LAV

Ono sto treba da znate jeste da ne smete i ne trebate nikome davati laznu nadu. Ako vam do nekoga nije stalo znajte da je to u redu. Samo je vazno da budete iskreni i da ne obecavate ono sto niste sada u stanju da ispunite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Jednom lavu ste vazni i dragi. Spreman je da vam svoju emociju dokaze na delu. Konacno su pred vama dani za promene i nema sumnje da ste neko ko ce moci da kaze da je napokon stigao do svog cilja. Sreca je tu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2