Devica ce biti najsrecnija,Lavu slede vazna desavanja,Riba iznenadjena…

Devica ce biti najsrecnija,Lavu slede vazna desavanja,Riba iznenadjena…

26. Februara 2024 0 By Luca

 Pred vama je horoskop za naredne dve sedmice. Saznajte sta donosi vama, sudeci po znaku zodijaka.

 

 OVAN

Slede dani za koje bas i necete moci da kazete da su vam najlepsa. Ali, to ne znaci da ne mozete bas nista da uradite povodom toga. Naucite vaznu lekciju i idite ka svom cilju. Znajte da posle svake kise dodje sunce, tako ce biti i kod vas.

 

 BIK

Bitno je da se u narednim danima posvetite sebi. Uvek ste gledali druge, da ucinite onima koje volite. Doslo je vreme da sebe stavite na prvo mesto, cak i ako mislite da je to greska. Nije. Greska je da sebe zaboravljate.

 

 BLIZANCI

Ono sto je vazno da kazemo jeste da vas jako voli jedan rak. Da je njegova ljubav nesto sto itekako moze da vas promeni, i usmeri na pravi put. Ako mu date sansu, itekako je moguce da ce zivot da vam se promeni na lepsi nacin.

 

RAK

Vi ste onaj znak koji je oduvek stavljao druge na prvo mesto. Doslo je vreme za promene. Posvetite se ovog puta sebi. Nemojte mariti ko sta kaze vec dajte sebi priliku da ucinite nesto lepo za sebe. U narednim danima vam sledi velika sansa.

 

 LAV

Vama slede vazna desavanja. Neko ste ko ce nauciti jednu vaznu lekciju u danima pred nama. Dakle, moguce je da cete i upoznati nekoga ko ce vas voleti na pravi nacin. No, i da vam usledi period za kajanje…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Znak ste koji ce biti najsrecniji. Vama zaista sledi divan period. Ako se to do sada nije desilo, znajte da vam sledi susret sa srodnom dusom. Ako jeste, znajte da ce vas voljena osoba usreciti na jedan poseban nacin.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2