Devica ce biti najsrecnija,Lavu slede vazna desavanja,Riba iznenadjena…

Devica ce biti najsrecnija,Lavu slede vazna desavanja,Riba iznenadjena…

26. Februara 2024 0 By Luca

 VAGA

Moramo da kazemo da je bitno da ne odustajete. Da se posvetite sebi. Sada prolazite kroz ne bas lep i lak period. Ali treba da znate da je sve moguce, pa i da se vase kolo srece okrene. Neko je spreman da vam bude podrska.

 

 SKORPIJA

Ono sto morate da znate jeste da se ljudi ne menjaju. Cak i kada vam deluje da su od najgorih postali najbolji… Nisu. Umesto sto ocekujete cudo, krenite ka svom cilju, ka necemu novom. Ceka vas jedno jako lepo poznanstvo.

 

 STRELAC

Ljubav je vase drugo ime. Vi ste onaj znak koji ce dobiti priliku da se uveri u neciju ljubav. Samo nemojte planirati mnogo, niti mnogo ocekivati. Pitanje vase srece je sada konacno u vasim rukama. Iskoristite ovu priliku.

 

 JARAC

Morate da znate sta je ono sto zelite. Postoji neko ko je spreman da se bori da mu poklonite svoje srce. Slede vam dokazi ljubavi od te osobe. Itekako je moguce da napokon shvatite ko je vasa srodna dusa. Razmislite o tome.

 

VODOLIJA

Samo nemojte obecavati mnogo. Nemojte nikome davati laznu nadu. Moguce je da zivot ima neke planove sa vama. Ostalo je do vas, ali je bitno da se prepustite. Ovo nije vreme za nerealna ocekivanja. Pazite kome dajete drugu sansu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Slede dani za iznenadjenja. Vi ste znak koji ce saznati da neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Mislite da je ta osoba krenula dalje, a ona jedino razmislja o tome kako da se vrati u vas zivot…

Stranice: 1 2