Horoskop za naredna tri dana, nekome sledi vreme za pamcenje !

Horoskop za naredna tri dana, nekome sledi vreme za pamcenje !

26. Februara 2024 0 By Luca

Ova tri dana ce biti kao po zelji ovih zodijaka!

OVAN

Srce vam zeli da ovo budu vasi dani. Ipak, da bi se tako nesto desilo, potrebno je mnogo uticaja. Zato pokusajte da uticete na neke okolnosti. Mada nece biti kao po zelji, mogu vam biti sasvim dobri.

 

BIK

Vreme je za promene i to vas sada i zanima. Malo se plasite sta ce se desavati, mada  ne bi trebalo biti lose. Ovo su tri dana da se menjaju neke okolnosti. Nicim necete uticati jer ce da bude kao po zelji, mada jos ne verujete u to.

BLIZANCI

Od vas se ocekuje da idete za obavezama i da radite. Vredni ste i spremni da odgovorite radnim zadacima. Ono sto vas  ceka moze da bude iznenadjenje za vas. Posto nista ne ocekujete, bicete u neizvesnosti jos malo.

 

RAK

Daleko ste od ciljeva koje postavljate sebi, ali ste spremni da ih sledite. Zasto sebi postavljate preteske zadatke, kada mozete proci lakse? Snadjite se i pokazite malo mudrosti, da bi ovo bili dani kao po zelji.

 

LAV

Previse radite ali nema svrhe, jer neko vam to ne priznaje. Skoro da nece ni obratiti paznju na vas trud. Ne gubite vreme sa osobom koja vas nije dostojna. I koja nikako da vam ukaze poverenje koje zasluzujete.

 

DEVICA

Imate  zelju da vam se nesto drasticno menja i licno cete uticati na te promene. Nstojacete da mnoge stvari u haosu, dovedete u neki red. I udesicete sve tako da deluje kao po zelji, da biste dokonim dali temu za price.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2