Horoskop za naredna tri dana, nekome sledi vreme za pamcenje !

Horoskop za naredna tri dana, nekome sledi vreme za pamcenje !

26. Februar 2024 0 Von Luca

VAGA

Vec se brinete zbog odredjenih prilika u koje ste zapali.Nesto biste menjali alinije sve do vas. Zelite da jedna osoba pokaze razumevanje, umesto sto vas nervira.Nemojte se zivcirati ovih dana!

 

SKORPIJA

Ovo ce biti tri dana kao po zelji. Ipak cete se radovati i imacete sanse  da vam ide sve kako pozelite. Na neke stvari cete uticati bas onako kako vama bude odgovaralo. Sve u svemu, pred vama prelepi dani.

STRELAC

Niko vas ne zeli razocarati jer ste mocni i ocekujete da vam mnogi pariraju. Mnogi se ne usudjuju da vam pridju mada im se dopadate. Mozda cete biti iznenadjeni koracima jedne  vodolije. Lepe i otmene, bas kao po zelji vaseg srca.

 

JARAC

Ne znate da se dvoumite i nikako da vam se desi da pocnete razmisljati. Odluke donosite brzo, pa cesto i gresite. Sada cete morati da se ispravljate  i pokusate da se bacite u razmisljnje gde mozete pogresiti.

 

VODOLIJA

Od vas se ceka da se pokrenete i da se obratite jednom strelcu. Deluje da ste probirljivi, ali necete  moci odoleti jednoj vodoliji. Lepa kao san,  zasenice  vase nepobedivo srce svojom lepotom. Ali i ljubavlju. I osvojice vase srce potpuno za samo tri dana.

 

RIBE

Vasa ljubav ce da vas vodi ka jednoj  osobi koja ce vas gleda. Deluje da se u vas ludo zaljubila, ali se plasi da vam to i prizna. Vreme je da progovori vasa sreca i da vas  ozari. Vreme je da nakon toliko dana budete srecni i zadovoljni.

 

Seiten: 1 2