CIGANSKI VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Veliki oprez će morati da pokažu Device, dok će Ribe biti srećne!

CIGANSKI VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Veliki oprez će morati da pokažu Device, dok će Ribe biti srećne!

29. Februara 2024 0 By Leontin Leontin

Ciganski vikend ljubavni horosokp otkriva Devicama da im stiže težak vikend…

OVAN

Dragi ovnovi, uskoro će vam se desiti neke stvari zbog kojih ćete biti jako tužni. Nažalost, vikend će vam doneti nešto loše u ljubavi za šta će biti odgovoran vaš partner i vama neće biti ni malo lako da pređete preko svega toga.

BIK

Dragi bikovi, vama će vikend doneti sreću. Vas sreća očekuje zbog toga što ćete rešiti brojne probleme. Mnogi vaši problemi će prestati da postoje kao da nikada nisu postojali što će vam zaista biti od jako velikog značaja.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vikend će vam biti veoma naporan i težak. Vaš partner će pokazivati jako veliku ljubomoru i vama neće biti lako zbog toga. Vama će pre svega postati jasno da vaš partner baš i nema preterano mnogo poverenja u vas.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, tokom vikenda ćete shvatiti da vas jedna osoba želi kraj sebe u vezi. To će vam postati jasno zbog toga što će jedna osoba učiniti nešto sa čim će vam to pokazati. Vikend će vam biti veoma zanimljiv i u to nema dileme.

LAV

Dragi lavovi, vi ćete tokom vikenda shvatiti da se iz prijateljstva može roditi ljubav i to zbog toga što će jedna osoba učiniti nešto sa čim će vam pokazati da želi mnogo više od prijateljstva. Stiže vam veoma interesantan vikend.

DEVICA

Drage device, tokom vikenda ćete shvatiti neke stvari. Vama će postati jasno da vas je vaš partner jako dugo vremena lagao o nekim bitnim stvarima. Dolaze vam dešavanja zbog kojih će situacija na planu ljubavi vašeg života postati teža.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2