Dala si sve od sebe,a nije vredelo:Zeni koja nikako da nadje pravog…

Dala si sve od sebe,a nije vredelo:Zeni koja nikako da nadje pravog…

31. März 2024 0 Von Dejana

 Znam kako ti je. Znam, jer sam i sama kao ti, mesecima, godinama, ma cini mi se cak i vekovima cekala…Da se desi prava ljubav.

 

Ovo je tekst za tebe koja si dala sve od sebe. Koja je sve uradila za emocije, za one koje voli a ipak nije vredelo. Ovo je tekst za tebe koja je volela svim srcem i koja se cela predala, i uzalud je bilo.

Ti si zena koja je prosto odabrala da zivi za ljubav i svaka ti cast na tome. Ali greska je sto vecito volis one koje su za tebe pogresni. Sto si vecito svoje srce i ljubav davala onima koji nisu umeli ni znali da te vole. Onima koji su oduvek pricali bajke, bili dobri glumci i nista vise. Ti si zena koja je spoznala sta je ljubav, ali samo ako ti volis. Ti nikada nisi osetila sta znaci kada tebe vole i to je najveca moguca istina.

Nemas drugu opciju osim da budes jaka, i znaj da bas nikada ne smes da izadjes iz igre koja se zove zivot. Niti da odustanes.

Jer ti si ona koja je dala sve sto je imala za one koji su oduvek bili pogresni i to je velika istina. Ti si zeljna da imas nekoga ko ce te voleti na pravi nacin ali nemoguce je da se to desi sad, u ovom trenutku.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jer da bi dosla osoba koja je prava ti prvo moras onoj koja je pogresna da okrenes ledja. Cak i ako je volis vise od svega, cak i ako je to neko do koga ti je iskreno stalo. Jer, ti nisi srecna. To nije ono sto si ti zelela od svog zivota i to je najveca moguca istina. Moras da budes svesna toga da je doslo vreme da slusas svoj razum jer kad god si slusala srce nije vredelo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2