Horoskop za naredna tri dana Ribe vi se radujete i niko vas ne moze spreciti u tome !

Horoskop za naredna tri dana Ribe vi se radujete i niko vas ne moze spreciti u tome !

3. Marta 2024 0 By Luca

VAGA

Imate odredjene planove i vreme je da ih stavite na prvo mesto. Od vas se ceka da odredite prioritete i idete za njima. Ako budete sledili zelje i trudili se da ih ispunite, sve ce biti u redu. Vase raspolozenje moze biti na nivou.

 

SKORPIJA

Vasa ljubav ce da dodje do izrazaja jer cete uciniti sve da tako bude. Odavno krijete emocije i sada necete nista prepustiti slucaju.Pravi dani za dobre vibracije, za odlicno raspolozenje. Od vas se ceka da budete spremni da sledite srce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Izbice jedna losa situacija u kojoj cete se nervirati. Tek vas ceka rasprava sa jednom vodolijom. Pokusace da vas ignorise i da vase srce  baci u ocaj. Bice ovo nesto nalik nesporazumu koji necete olako resiti.

 

JARAC

Na pameti su vam samo obaveze koje ste zapustili i sada morate da ih zavrsite. Od vas se ceka da pokazete odgovornost i odlucnost za sve. Sve sto ce se zbivati desavace se u kontinuitetu. Prvo obaveze, pa sve ostalo.

 

VODOLIJA

Ne samo da vas ceka rasprava, nego ce izazvati pravi nesporazum. Neko ce naci za pravo da komentarise vase korake. Sta se koga tice vas zivot i vasi snovi!? Onaj ko hoce da vas razume, razumece vas. I ko vas razume, taj vas i voli.

 

RIBE

Pokazite da cete se radovati i da vas niko nece spreciti u tome. Nemojte da vas neko navede na los korak. Ne oklevajte da se suprostavite onoj koja vam namece svoje zelje i svoje planove. Sledite sebe i svoje srce.

Stranice: 1 2