Horoskop za naredna tri dana Ribe vi se radujete i niko vas ne moze spreciti u tome !

Horoskop za naredna tri dana Ribe vi se radujete i niko vas ne moze spreciti u tome !

3. Marta 2024 0 By Luca

Slede dani za dobro raspolozenje ovim znacima,a nekima i za nesporazum…

OVAN

Raspolozenje ce vas drzati od prethodnih dana i pokazite da cete ga siriti. Na vama je da se trudite da odrzite raspolozenje. Cak i ako nesto ne bude po vasem, smejte se. Pustite brizi po volju, i radujte se svemu.

BIK

Nece vam biti po volji ovi dani jer vas prati besparica. Jedan prijatelj ce vam biti od pomoci. Gledajte da popravite raspolozenje, bez obzira na  vasu situaciju. Vazno je da se ne upustate u iste situacije, ali se nemojte libiti na da trazite pomoc kada vam je potrebna.

 

BLIZANCI

Vasa sreca  ce da bude na nivou i pratice vas lepo raspolozenje. Od vas se ceka da budete neko ko zna sta hoce. Idete prema  jednoj osobi koja vam je sve vreme pred ocima. Pridjite joj i recite da vas osvaja na tenane. Polako, ali zasigurno.

 

RAK

Nece vam biti lako jer ste i prethodne dane imali teske. Ipak se trudite da se ne odate nicim. Vas osmeh krasi vase lice i vreme je da i dalje bude tako. Samo osmehom lecite sve boli i  sebe drzite u zlatnoj sredini.

 

LAV

Imajtew na umu da uvek postoji sansa da nekoga sretnete. Radi se o onoj koja vam je uzela srce, pa ga sada drzi i ne vraca vam ga. Vreme je da se izjasni i pokaze sta planira.Ovako se ne izjasnjava i nikako da vam bar nagovesti da li ce vam se vratiti ili ne!

 

DEVICA

Niste spremni da ove dane zivite na prazno. Ako vam ovi dani ne nude nista lepo, sami stvorite lepsu sansu. Od vas se ceka da budete pristojni i smeli i pridjete jednoj osobi. Slobodno i otvorenog srca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2