Mart i promene:Ovim znacima slede suze,bol i razocarenje!

Mart i promene:Ovim znacima slede suze,bol i razocarenje!

3. Marta 2024 0 By Dejana

 Poceo je mart, ali za ove znakove bas i ne sledi lep period. Mozda ce im ovaj mesec biti najtuzniji u zivotu.

 

 VODOLIJA

Zao nam je sto to moramo da kazemo, ali vi ste znak koji ce mart doziveti kao vrstu poraza. To je ono sto moramo da kazemo.

Zato je jako vazno da budete jaki. Mozda ce ovo biti mesec tokom kojeg ce vase srce biti slomljeno. Mozda necete znati kako da se ponasate, mozda cete misliti da vam sreca nije ni sudjena, ali polako. Znajte da je bas sve moguce kada ste vi u pitanju i da je ovo  tezak period posle kojeg slede lepe stvari.

Ako ste sada u vezi imajte na umu da nema nimalo sumnje da voljena osoba krije nesto od vas. Mozda to nije nista lose, ali prosto morate naci nacina da saznate sta je u pitanju. Ne kazemo da vas je prevarila ili da postoji treca osoba. Ali svakako da postoji nesto sto vam je zatajila i samo je pitanje dana kada cete saznati o cemu je zapravo rec.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ne ostaje vam nista drugo osim da budete jaki. Vi ste neko ko ce saznati neke stvari koje mogu da slome srce ali uspecete da iz svega izadjete jaci.

Kada neko ume da se bori kao vi onda pre ili kasnije za to bude i nagradjen i to je vrlo vazno da kazemo. Proci ce taj los period.

Moramo da vas upozorimo da mart nece ni na polju karijere biti posebno srecan i uspesan. Zaista je vazno da se ponasate u skladu sa svojim glasom razuma. Da znate da vam nisu prijatelji svi koji kazu da to jesu. Razmislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2