Uskoro : Strelac je zadovoljan sa onim sto ima i zahvalan je na tome, a Jarcu je bitno da ne ulazi u rizike !

Uskoro : Strelac je zadovoljan sa onim sto ima i zahvalan je na tome, a Jarcu je bitno da ne ulazi u rizike !

3. Marta 2024 0 By Luca

OVAN

POSAO: Potrebno je da se više angažujete ako želite da realizujete brojne planove koje imate u svojoj glavi. Moguće je da su vam ideje dobre ali da vam nedostaje malo više truda za realizaciju svega.

LJUBAV: Moguće je da niste dovoljno posvećeni voljenoj osobi i da je ona počela sve više to da vam zamera. Pred vama je dan u kom ćete imati probleme u komunikaciji sa svojim partnerom… Povedite računa o tome.

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete da ćete veoma lako rešiti sve nagomilane sitne obaveze koje čekaju na vas. Kada budete sve to završili osetićete veliko olakšanje. U organizaciji je ključ rešavanja svih problema.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete imati veoma lepe trenutke sa voljenom osobom i da ćete zajedno uživati u romantici i nežnostima. Ukoliko ste slobodni, na nekom javnom mestu upoznajete atraktivnu osobu.

 

BLIZANCI

POSAO: Rešili ste da ovaj dan posvetite analizi poslovnih dešavanja, kako biste znali koje sledeće korake da napravite. Dobar je period za donošenje zaključaka i za bavljenje statističkim podacima.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, možete da očekujete razgovor sa partnerom na temu proširenja porodice. Pred vama je veoma povoljan period ako ste želeli tako nešto. Slobodni Blizanci nalaze ljubav neočekivano.

 

RAK

POSAO: Uspećete da realizujete svoje planove uz pomoć neke važne osobe koja vam pruža podršku. Zahvalni ste joj. Pokažite joj da na pravi način umete da cenite to što vam uvek izlazi u susret.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da sa osobom sa kojom se viđate ozvaničite vezu. Moguće je da ste na pragu nečeg ozbiljnog. Ukoliko ste već u braku, možete da se nadate dobrom odnosu sa voljenom osobom.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

LAV

POSAO: Mogli biste veoma lako da čujete neke informacije koje vas neće obradovati previše. Moguće je da vam dolazi period u kom ćete biti posvećeni traganju za rešenjima poslovnih problema.

LJUBAV: Očekuju vas manje svađe i prepirke sa voljenom osobom. Odnos između vas dvoje nije baš sjajan. Ako želite da se stanje popravi, trebali bi da se potrudite. Slobodni Lavovi se mogu upustiti u tajnu vezu.

 

DEVICA

POSAO: Vi svoj posao radite sa puno ljubavi i posvećenosti baš iz tog razloga ostvarujete izuzetno dobre rezultate. Možete da očekujete jako dobar dan tokom kog ćete biti veoma aktivni.

LJUBAV: Možete da očekujete novo poznanstvo sa osobom koja će biti vaša velika ljubav i podrška u budućnosti. Ukoliko je u pitanju Strelac, veza bi mogla da počne na neki neobičan način.

 

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2