Ljubavni horoskop za utorak Bik zapostavlja partnera, a Jarac zna sta vise ne zeli !

Ljubavni horoskop za utorak Bik zapostavlja partnera, a Jarac zna sta vise ne zeli !

4. Marta 2024 0 By Luca

Ovan

Možda ćete osetiti potrebu da privučete više pažnje svog partnera nego inače. Međutim, ne pokušavajte da dominirate svojim partnerom ili ga prisiljavate da radi ono što samo vi želite. Da biste održali mir, morate raditi zajedno.

Bik

Upravljanje vremenom će biti ključno za održavanje zdravlja vaše veze. Vaš fokus na posao može vam smetati da uživate u romantičnom životu. Zbog toga se preporučuje da se problemi na poslu prvo rešavaju, ali da ne zaboravite na potrebe svog partnera.

Blizanci

Ako vaša osećanja idu u ekstreme to može biti važno za vezu, jer utiče na to šta partner oseća u vašem prisustvu.  Pošto je ljubav dugoročna obaveza, ako ste stalno previše neraspoloženi, to može samo da zakomplikuje situaciju. Razgovarajte o tome sa svojim partnerom i pronađite rešenje za sve probleme.

Rak

Vaše romantične veze su ispunjene vatrom i emocijama, ali važno je da date svom partneru priliku da ispolji romantične gestove kako biste se osećali prijatno. Izbegavajte da vršite preveliki pritisak na njega. Prava sreća dolazi kada u potpunosti uživate u tom procesu.

Lav

Iako se vaša romantična veza u poslednje vreme malo ohladila, sada je pravo vreme da je oživite. Vaš romantični život će biti ispunjen uzbuđenjem i strašću, čineći ga još zanimljivijim. Pokušajte da provodite više vremena zajedno, delite iskustva, budite otvoreni i iskreni.

Devica

Sve izgleda pomalo dvosmisleno. Teško je razumeti partnerove misli, pa treba da budete strpljivi i sačekajte dok ne dobijete više informacija kako biste izvukli odgovarajuće zaključke. Pokušajte da shvatite svoj status veze, a zatim radite na tome da ga poboljšate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2