Ljubavni horoskop za utorak Bik zapostavlja partnera, a Jarac zna sta vise ne zeli !

Ljubavni horoskop za utorak Bik zapostavlja partnera, a Jarac zna sta vise ne zeli !

4. Marta 2024 0 By Luca

Vage

Ako je u poslednje vreme bilo poteškoća u vašoj vezi, sada je vreme da saslušate jedno drugo i pokušate da rešite eventualne nesporazume. Pronađite način da se bolje upoznate i ponovo uživate u druženju.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Škorpija

Očekivanja od vašeg učešća u vezi verovatno nisu tako visoka kao što ste mislili. Ovo može dovesti do razočarenja. Verujte svojoj intuiciji, ali ne gubite vezu sa stvarnošću. Određivanje vašeg puta i onoga ko želite da budete biće ključno pitanje i uskoro ćete moći da ga bolje razumete.

Strelac

Sada može doći do tenzija oko finansija, a možete čak osetiti i zabrinutost za budućnost. Važno je uzeti u obzir mišljenje vašeg partnera, čak i ako se ono razlikuje od vašeg. Ako stvorite međusobno poštovanje, sve ostalo će ići lakše.

Jarac

Shvatićete šta tačno tražite od partnera. Tražite to prvo u sebi, a ne u drugoj osobi. Razvijajući duhovnost, možete bolje razumeti svoju životnu svrhu.Tacno znate sta zelite i isto tako sta vise ne zelite-. Razgovarajte sa partenerom o tome !

Vodolija

Postajete svesni rascepa u vašoj vezi. Nemojte se ograničavati na traženje partnera među onima u blizini; vaša idealna osoba može biti malo dalje. Ako tražite ljubav na mreži, ovo bi moglo biti dobro vreme za vas.

Riba

Ako razmišljate o mogućem braku, danas ćete videti da se vaši razgovori kreću u pravom smeru. Uz dovoljno truda savladaćete sve prepreke i možete računati na dobar rezultat.

Stranice: 1 2