Martovski dani i promene:Jedan zodijak presrecan,drugi ocajan!

Martovski dani i promene:Jedan zodijak presrecan,drugi ocajan!

4. Marta 2024 0 By Dejana

 Poceo je mart. Prvi dani ovog meseca za neke znakove ce biti dani za pamcenje, za druge dani za bol, razocarenja…

 

 

  OVAN

Martovski dani ce biti jako zanimljivi. Moramo da kazemo da slede dani tokom kojih cete doneti neke velike odluke. Treba da znate da nema nimalo sumnje da ce neko iz vase proslosti uciniti sve sto moze da vas vrati u svoj zivot.

 

BIK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se kolo srece okrene. Vama ovaj period nije lak, ali moze sve da dodje na svoje. Dakle u danima koji slede cete upoznati nekoga ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Dani koji dolaze ce biti jako zanimljivi. Dakle vi ste znak kojeg cekaju velike odluke. Vazno je da kazemo da ce doci do toga da vam neko iz blizine prizna koliko mu je stalo do vas. Da li cete toj osobi dati priliku, to je na vama.

 

RAK

Moramo reci da je vazno da ne ocekujete mnogo. Vi ste jako dobar covek. Vi mislite da su svi dobri kao vi, i to vam je velika greska. Imajte na umu da je ovo period kada morate da imate na umu da je pametno da sada slusate glas svog srca.

 

 LAV

Ljubav je ono sto vam fali. Ali vama je jasno gde ste pogresili. Jasno vam je i da ste mogli biti srecni, ali da to prosto nije moguce u ovom trenutku. Jasno vam je, i sada se kajete, ali ce ovo biti dani tokom kojih cete nauciti vaznu lekciju.

 

 DEVICA

Martovski dani vama donose zanimljive vesti. Ako ce neko moci da kaze da je srecan onda ste to vi. Mozda vam ovaj mesec nije poceo na lep nacin ali treba da znate da je jasno da se hoce lepo zavrsiti. Sve ostalo je do vas.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2