Horoskop za naredna tri dana lose vesti  jedan znak ce ih dobiti u danima pred nama  –  slede mu suze!

Horoskop za naredna tri dana lose vesti jedan znak ce ih dobiti u danima pred nama – slede mu suze!

5. Marta 2024 0 By Luca

  Horoskop za naredne dane. Evo kome donosimo lose vesti…

 OVAN

Lose vesti su ono sto, nazalost, moramo da vam  prenesemo. Doci ce do velikih promena u vasem zivotu  i one nazalost nece biti lepe.

Stvar je u tome  sto ste vi neko ko   ide na sve ili nista, i vama je razocarenje kada shvatite da nesto ne mozete imati.

 BIK

Vi i dalje gledate u proslost. Umesto da krenete dalje i da se borite za ono sto zelite, vi i dalje  gledate u  proslost i to je velika greska. Tamo se  nista nije promenilo i to je ono sto moramo da kazemo.

Prestanite vec jednom da zivite za prosle dane.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BLIZANCI

Ljubav je ono sto vas sada jako muci. Jer, na svim poljima ste koliko-toliko uspesni ali vam fali da imate nekoga  na koga se mozete osloniti. Razmislite o  tome sta radite. Mozda vi  nesvesno odbijtate ljubav od sebe jer ste toliko fokusirani na neke druge stvari?

 RAK

Ono sto je bitno da kazemo jeste da ste vi neko ko zna sta hoce. Ali, bitno je da kazemo da   ovog puta nemamo najlepse vesti za vas. Moguce je da ce doci do toga da se razocarate u osobu do koje vam je stalo.

Nemojte  se boriti za pogresne  osobe.

 LAV

Lose vesti su sada iza vas  i nema razloga da brinete. Najlepse stvari vam slede  u buducnosti. Saznacete neke vrlo bitne stvari i moze se reci da ce neke vase zelje konacno da se ostvare.

Uzivajte jer nema sumnje da ste  to i  zasluzili.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da morate da imate na umu da je nekome stalo do vas. Najlepse stvari ce vam se tek desiti. No,  vazno je da ne zurite nigde.

Imajte na umu da  morate biti strpljivi i ponekad na srecu cekati…

 

nastavak na sledecoj stranici

Stranice: 1 2