Ciganski vikend horoskop: Vagi će teško pasti neka dešavanja, dok će OVI znaci uživati u miru i sreći!

Ciganski vikend horoskop: Vagi će teško pasti neka dešavanja, dok će OVI znaci uživati u miru i sreći!

4. Aprila 2024 0 By Leontin Leontin

Ciganski vikend horoskop otkriva Vagama da im dolaze teški trenuci…

OVAN

Dragi ovnovi, vama uskoro dolaze dešavanja koja će vas iznenaditi i u to nema nikakve dileme. Vama vikend donosi tako mnogo toga dobrog, a vas će posebno usrećiti nešto što ćete dočekati. Vi ćete dočekati nešto na šta tako dugo vremena čekate.

BIK

Dragi bikovi, vama će vikend doneti probleme i to sasvim neočekivane. Jedna osoba će učiniti nešto što ne bi trebala da čini i ona će vas jako razočarati sa tim. Jedna osoba će zapravo izdati vaše poverenje na veoma loš način.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama uskoro dolaze dešavanja koja će vas iznenaditi. Prvo što vas očekuje jeste jedan mali uspeh, a vas posle toga očekuje i nešto što će vaš partner učiniti. Vama će vikend bez bilo kakve dileme ispuniti očekivanja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama vikend ne donosi sreću nego vam donosi tugu. Nažalost, vama će se desiti razne loše stvari i to na mnogim planovima vašeg života. Očekuju vas dešavanja zbog kojih ćete biti veoma loše raspoloženi i u to nema dileme.

LAV

Dragi lavovi, vama će vikend biti i više nego miran. Vas tokom njega ne očekuju nikakva bitnija dešavanja. Zapravo će vas čuvati zvezde i zbog toga ćete moći dobro da se odmorite, a vama je odmor zaista i potreban.

DEVICA

Drage device, vikend vam donosi mnogo nesuglasica sa vašim dragim osobama. Vi se sa nekim osobama ni malo dobro nećete slagati. Vi ćete zbog onoga što vam stiže tokom vikenda biti jako nervozni i u to nema dileme.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2