LJUBAVNI VIKEND HOROSKOP! Ovog vikenda jednom znaku SREĆA NEĆE BITI NAKLONJENA!

LJUBAVNI VIKEND HOROSKOP! Ovog vikenda jednom znaku SREĆA NEĆE BITI NAKLONJENA!

7. Marta 2024 0 By Luca

VAGA

Vikend u kome ce vage koje su u vezi uzivati kao nikada do sada. Moze se reci da vas ocekuje najlepse iznenadjenje u zivotu  i sto je vaznije od svega. Dokaz koliko je voljenoj osobi stalo do vas.

 

SKORPIJA

Umorni ste od toga da se borite za jednu osobu i tokom sledeca dva dana cete uciniti sve da je izbrisete iz svojih misli. Ali u nedelju uvece nikako necete moci da izbegnete susret sa njom i sve ce krenuti ispočetka.

STRELAC

Miran vikend pred vama ako ste slobodni jer nece biti nikakvih vecih promena  na  planu ljubavi. No,to se bas i ne odnosi na one koji su u vezi. Jer vama nikako nece uspeti da izbegnete svadju sa  voljenom osobom. Sve ce poceti zbog sitnice a nastace prava drama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Vama je uvek vikend veoma zanimljiv kada je  ljubav u pitanju. Vi se jednostavno tada posvetite voljenoj osobi. Vrlo se lako moze desiti da vam tokom sledeca dva dana voljena osoba stavi do znanja da ima  velike planove  za vas kada je buducnost u pitanju.

 

VODOLIJA

Ovo ce biti vikend kada ce se mnoge vodolije koje su sada slobodne zaljubiti. Mozda je to ono sto ne ocekujete ali verujte nam na rec da ovog puta necete ostati slomljenog srca i da se necete razočarati. Samo je vazno da vise ne bezite od ljubavi.

 

 RIBA

Probajte tokom sledeca dva dana da razmislite sta je ono sto želite. Mnogim ribama je ovo period kada ce pozeleti da budu same. Ako je to slucaj sa vama onda  budite iskreni prema voljenoj osobi i recite joj to. Ako nema ljubavi onda nista drugo  ne vredi i nema svrhu.

 

Stranice: 1 2