Ovim znacima sledi bol i slomljeno srce:Nece izbeci raskid !

Ovim znacima sledi bol i slomljeno srce:Nece izbeci raskid !

8. Marta 2024 0 By Dejana

Ovi znaci zodijaka su posebni sami po sebi. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da im sledi tezak period…

 

  BIK

Vama sledi bol i slomljeno srce. Ali ne zato sto nemate srece, ne zato sto niste voljeni. Vama zapravo sledi jako tezak period zato sto ste osoba koja je previse ponosna. Vi ste onaj znak kojem je ego jako cesto na prvom mestu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Moramo da kazemo da je cinjenica da vam sada nije sudjeno da budete srecni samo zato sto ste na prvo mesto stavili svoj ponos.

Dobro vi znate ko je osoba do koje vam je stalo ali i da ona oseca isto sto i vi. No, vama je ponos naglasen, vi ste znak koji ne cini prvi korak i koji sada pokusava da preboli.

Bice vam jos gore jednom kada saznate da je ta osoba krenula dalje i da postoji neko kovi u njenom zivotu. Ne mozete nista da uradite osim da se pomirite sa tim i da date sebi dovoljno vremena da shvatite da ste sami krivi. No, taj deo mozete da sprecite ako odlucite da ucinite onako kako vase srce nalaze.

Da predjete preko inata i ponosa, jer bol u tom slucaju itekako moze da usledi. Ucinite ono sto vase srce govori jer vi u dubini svoje duse znate da cete jedino tako biti srecni. Ostalo je zaista samo na vama.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2