Ovim znacima sledi bol i slomljeno srce:Nece izbeci raskid !

Ovim znacima sledi bol i slomljeno srce:Nece izbeci raskid !

8. Marta 2024 0 By Dejana

 VODOLIJA

Drage vodolije, vama ce bol biti pratilac u danima koji slede ako se ne fokusirate na ono sto zelite. Dakle, imajte na umu da je doslo vreme da uzmete svoj zivot u svoje ruke.

Imajte na umu da je moguce da ste svoje srce dali nekome ko ne zna da ceni ono sto sa vama ima. Da li cete toj osobi dati priliku ili ne, to je samo na vama. Ali treba da znate da je sve moguce i da su sada pred vama dani tokom kojih cete videti necije pravo lice.

Mozda ce vam srce biti slomljeno jer ce vas voljena osoba prevariti. Ne preostaje vam nista drugo osim da budete jaki. Da iz svega izadjete kao pobednik jer nema sumnje da vi to mozetete.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

   DEVICA

Dali ste svoje srce pogresnoj osobi. Zavoleli ste nekoga ko vas nikada nece voleti.

Ne mozete nista da uradite kako bi ste to promenili. Prosto vam ostaje samo da budete jaki i da pokusate, ako je to moguce, da slusate glas svog razuma.

Srce ovog puta gresi jer oseca ogromnu ljubav prema nekome ko vas nikada nece voleti na pravi nacin. Sve ostalo je zaista samo na vama.

Ostanite ono sto jeste ali naucite kada je vreme da se okrenete i odete. Cak i ako nekoga volite najvise na svetu… Ne treba da ostajete tamo gde vas ljudi ne cene i ne postuju. Bol vam sledi ali je cinjenica da posle suza uvek dodje osmeh. Tako ce biti i u vasem slucaju. Posle niza suza ce sve biti moguce, a vi napokon srecniji nego ikada. Mislite o tome jer ovo ce biti dani za velike stvari.

Stranice: 1 2