Bol nisu zasluzili ali bol im sledi:Ovim znacima slede teski dani…

Bol nisu zasluzili ali bol im sledi:Ovim znacima slede teski dani…

10. Marta 2024 0 By Dejana

Zao nam je sto to moramo da kazemo,ali za ove znakove sledi tezak period…

 

 BIK

Vi ste znak koji ce konacno da shvati gde gresi, ali je najvaznije da cete imati sansu da to ispravite. Vi ste znak koji je voljen ali kao da vama sve to ne znaci, sto je velika greska. Sledi vam bol i kajanje. To je zato sto vam je vas ego i ponos toliko naglasen da vas oni sprecavaju da budete srecni. Vi kao da nemate petlju da nekome priznate sta je ono sto prema njemu osecate. Jasno je da postoji neko koga volite, neko do koga vam je jako stalo…Ali vi o toj emociji cutite zato sto mislite da vas ta osoba ne voli i da ste joj nevazni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Kada se jednom ona umori od toga da ceka da vi neke stvari shvatite, vama ce biti jako tesko. Zelecete da vratite vreme ali to nece biti moguce.

Mozda cete zapravo u danima koji slede shvatiti da je ta osoba srecna. Da vise nije sama i slobodna i to ce jako da vas povredi. Kao da cete tek tada da shvatite sve i da pozelite da ispravite svoju gresku. Ali, jedno je nesto zeleti,  nesto drugo je to ostvariti. Mozda vama tek slede dani za bol i kajanje.

No, ako to bas i nije slucaj, vreme je da ucinite nesto i da se borite za osobu do koje vam je zapravo stalo. Jer, vi ste neko ko ce tek moci da kaze da je jako srecan ukoliko odluci da u roku od odmah uradi ono sto mu nalaze srce. Inace necete moci da izbegnete suze.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2