Tokom sedmice od 11. do 18.marta:Sedam dana koji mogu da promene sve!

Tokom sedmice od 11. do 18.marta:Sedam dana koji mogu da promene sve!

10. Marta 2024 0 By Dejana

Dragi nasi,treca sedmica marta ce biti jako zanimljiva ali nekima i jako bolna i tuzna.

 

OVAN

Tokom ove sedmice ce sve doci na svoje. To je ono sto moramo da kazemo. Nema nimalo sumnje da ste znak koji ce moci da kaze da je bitno da zna sta zeli jer vas cekaju neke odluke. Za neke od vas se vraca neko iz proslosti u vas zivot.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ce ovo biti dani za velika desavanja. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ostalo je na vama, vazno je da znate sta je ono sto zelite.

 

BLIZANCI

Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Tokom ove sedmice je mnogo toga moguce kada ste vi u pitanju. Neko je spreman da vam u svemu bude podrska. Ostanite ono sto jeste i znajte da vas neko voli iskreno i iznad svega.

 

RAK

Ono sto treba da znate jeste da ce ovo biti dani za emocije. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu priliku. Nemojte obecavati mnogo vec uzivajte u onome sto sledi. Sreca moze da bude na vasoj strani u danima pred nama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Da ste vi neko ko ce moci da kaze da je konacno srecan. Tokom ove sedmice ce sve biti jasno. Samo nemojte ocekivati da se desi cudo tek tako. Dajte sebi vremena za odluke.

 

DEVICA

Vazno je da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite. To je poruka koju imamo za vas. Bice ovo dani tokom kojih cete biti jako srecni. Ali je vazno da uzivate u onome sto imate i prestanete ocekivati jos i jos.

 

VAGA

Ono sto treba da znate jeste da je doslo vreme za ljubav. Da postoji neko iz vase blizine ko je spreman da se bori da vam svoju emociju dokaze na delu. Sve ostalo je na vama, pa se zapitajte sta zelite.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2