Slede nam dani kada ce se osecati uticaj Saturna:Proslost se nekome vraca!

Slede nam dani kada ce se osecati uticaj Saturna:Proslost se nekome vraca!

10. Marta 2024 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto morate da znate jeste da vas voli jedan rak. Da je odan i iskren u svojim namerama prema vama. Razmislite o svemu i znajte da nema nimalo sumnje da ce neko moci da kaze da je konacno srecan. Do vas je sada mnogo toga.

 

 SKORPIJA

Nemojte odustajati od onog sto zelite. Neka vas vodi vase srce. Ovo je period tokom kojeg cete uspeti u mnogo cemu. Jedna osoba iz vasse proslosti sa vama zeli jos jednu priliku. Na vama je da li ce je dobiti.

 

STRELAC

Ovo moze da bude period za ljubav. Saturn i moc koju ima svakako da donosi promene. Ali je vazno da znate sta zelite i da se zapitate da li zelite da se vracate na neke stare staze.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Da cete vi biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli i sto zasluzuje. Ovo je zaista period tokom kojeg cete uspeti u mnogo cemu i moci da kazete da ste srecni.

 

VODOLIJA

Jedna vodolija vas voli. Vi bi ste pored nje mogli naci srecu o kojoj ste oduvek mastali. Sve ostalo je samo na vama i ponasajte se u skladu sa tim. Bice ovo zanimljiv period.

 

RIBE

Nemojte ocekivati mnogo vec uzivajte u onome sto imate. To je poruka koju sada imamo za vas. Naredni dani ce doneti mnogo toga a ako ce neko moci da kaze da iskreno uziva onda ste to vi. Sledi jedan jako zanimljiv period bez imalo sumnje.

Stranice: 1 2