Ljubav,susreti,raskidi i razocarenja:Kakva luda sedmica u najavi!

Ljubav,susreti,raskidi i razocarenja:Kakva luda sedmica u najavi!

10. Marta 2024 0 By Dejana

Vazno je da kazemo da ce nova sedmica marta biti jako zanimljiva. Neko ce doci do svog cilja.

 

OVAN

Ljubav je ono sto vama sada fali. Imate sve ali je cinjenica da niste srecni. Dajte sebi dovoljno vremena da pre svega shvatite sta je ono sto zelite i ponasajte se u skladu sa tim. Imajte na umu da je ovo period kada ce sve biti moguce.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani za ljubav. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Kada se neko trudi kao vi i bori kao vi onda pre ili kasnije i dobije ono sto zeli i sto zasluzuje. Mislite o tome.

 

BLIZANCI

Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Vas zivot mora da bude samo vasa stvar. Ono sto treba da imate na umu jeste da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da se bori da vas vrati u svoje narucje. Da li ce doci do toga na vama je.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Ono sto treba da znate jeste da ce nova sedmica ovog meseca vama doneti pravu ljubav. To je ono sto je vrlo vazno da naglasimo. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo period kada iznenadjenja slede.

 

LAV

Vazno je da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko zeli da se bori za vas i za vasu ljubav. Sve ostalo je samo na vama. Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. To je poruka koju imamo za vas.

 

DEVICA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Nemojte ocekivati mnogo vec naucite da uzivate u onome sto vec imate. Ovo moze biti jako zanimljiv period za vas ali odluke  tek slede.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2