Ciganski horoskop za drugu polovinu marta: Ribe će saznati istinu, dok će Jarčevi dočekati radost!

Ciganski horoskop za drugu polovinu marta: Ribe će saznati istinu, dok će Jarčevi dočekati radost!

13. Marta 2024 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama će drugu polovinu meseca obeležiti brojne nesuglasice sa vašim dragim osobama. Neke osobe će vas jako mnogo razočarati i vi ćete početi veoma ozbiljno da razmišljate o odlasku od tih osoba.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, naredni period vam ne donosi sreću nego vam donosi tugu. Vama će druga polovina meseca biti jako težak period i to pre svega zbog nekih dešavanja u ljubavi. Vama se u ljubavi neće dešavati lepe nego će vam se dešavati loše stvari.

STRELAC

Dragi strelci, vama druga polovina meseca donosi mnogo novca. Vi ne možete ni da pretpostavite koliko lako ćete dolaziti do novca. Očekuju vas dešavanja zbog kojih će vaš život bez bilo kakve dileme postati mnogo drugačiji i bolji.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vi ćete dočekati radost tokom druge polovine meseca. Ciganski horoskop otkriva da će vam se desiti niz prelepih stvari, a vama će najveću sreću omogućiti to što će jedna vaša želja postati ništa drugo nego prelepa stvarnost.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama će druga polovina meseca biti jako naporna. Prvo vam dolaze negativna dešavanja na poslu, pa vas onda posle toga očekuje i mnogo toga lošeg u ljubavi. Nema dileme da ćete biti pod velikim stresom. Ipak, vi zaista sebi ne smete dopustiti apsolutno ništa nepromišljeno.

RIBE

Drage ribe, ciganski horoskop otkriva da vam dolazi mnogo neočekivanih dešavanja. Vas će istina potpuno iznenaditi, a ono što će vas pre svega iznenaditi biće to što će vam postati jasno da vas kraj sebe u vezi želi osoba o kojoj vi imate lepo mišljenje.

Stranice: 1 2