Vazno upozorenje za ove znakove:Ostavite tu osobu koja vas ne ceni!

Vazno upozorenje za ove znakove:Ostavite tu osobu koja vas ne ceni!

13. Marta 2024 0 By Dejana

 Ovi znaci su sada u vezi, ili u braku, i izvesno je da pri tome nisu srecni…

 

 SKORPIJA

Vreme je da budete hrabri. Da se posvetite sebi i da uzivate u svemu sto sledi.  Za vas imamo upozorenje. Vreme je da odete od onih koji ne znaju da vas cene. Vi ste znak koji ima divnu dusu ali je vazno da naglasimo da vam ona nista ne vredi sve dok ste u vezi u kojoj vam nije lepo. Ili, u braku, naravno, zavisno od vase situacije. Imamo upozorenje za vas. Ono se odnosi na to da vi silno gresite jer osoba kraj koje ste nije ona prava. Da ona ne zna da vas cuva, da ne zna da vas voli na pravi nacin. To je ono sto morate vec jednom da prihvatite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vreme je da joj kazete da je kraj. Da stegnete svoje srce i da krenete dalje. Naravno da to nije lako, naravno da je jasno da je ta osoba vama jako vazna i jako bitan faktor u vasem zivotu. Ali, vi niste srecni i to je jedino sto treba da znate. Da prihvatite tu istinu ma koliko da bila bolna i da konacno krenete dalje.

Moze vam biti lepo neovisno od toga da li ste sami, ali znajte da ste u tom emotivnom odnosu vise sami nego da ste zaista sami. Vama je to odavno jasno ali vi to odbijate da prihvatite. Imajte to na umu i uzmite svoj zivot u svoje ruke.

Neki ljudi su nam jako vazni i dragi ali ne znaju da nas vole. Tako je sada u vasem slucaju. I dajte sebi sansu da krenete dalje i da vas neko voli na pravi nacin.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2