Moraju da krenu dalje:Ovi znakovi su u zacaranom krugu sa osobom koja ih ne voli!

Moraju da krenu dalje:Ovi znakovi su u zacaranom krugu sa osobom koja ih ne voli!

13. Marta 2024 0 By Dejana

Dragi nasi, ako ste rodjeni u ovim znacima, znajte da je doslo vreme da krenete dalje. Da morate da pogeldate istinu u oci!

 

DEVICA

Morate da krenete dalje. Morate vec jednom da shvatite, da priznate sebi pre svega da osoba za koju se borite nije ona prava. Da nije iskrena i da vi zasluzujete mnogo vise.

Vec neko vreme se nalazite u zacaranom krugu, i idete iz dana u dan, iz godine u godinu, a pri tome se nista ne desava.  To je ono sto moramo da kazemo. Vreme je da se posvetite sebi, a to ce biti moguce samo ako odlucite da toj osobi kazete zbogom. Dali ste sve od sebe da nesto uspe ali se to nije desilo i vreme je da to prihvatite. Vas ta osoba nikada nece voleti onako kako vi zelite i kako zasluzujete. I sto pre to shvatite to je bolje po vas, dragi nasi. Imajte na umu da ce ovo biti dani tokom kojih cete doneti neke odluke.  I da krenete dalje, ka svojoj sreci.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ali tek onda kada odete od onih koji ne znaju da vas cene tek onda cete moci da kazete da su u vas zivot dosli oni koji su pravi. I to je jedino sto u ovom trenutku treba da znate. Recite zbogom onima koji ne znaju da vas cene da bi dosli oni koji ce vas voleti na nacin na koji zelite.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2