Moraju da krenu dalje:Ovi znakovi su u zacaranom krugu sa osobom koja ih ne voli!

Moraju da krenu dalje:Ovi znakovi su u zacaranom krugu sa osobom koja ih ne voli!

13. Marta 2024 0 By Dejana

 

STRELAC

Vi ste i previse vremena izgubili na jednu osobu. Krenite dalje. Postoji neko do koga vam je jako stalo ali je cinjenica da ta osoba nije vredna ni vas ni vase ljubavi. Morate naci nacina da krenete dalje i da vec jednom zavrsite tu pricu. Vi ste osoba koja je mnogo patila ali svemu tome mora doci kraj. No, to ce biti moguce samo ako odlucite sami da neke stvari zavrsite.

Da nekim ljudima, pre svega, kazete zbogom. Vi ste osoba koja ce moci da kaze da je dobila ono sto zeli i sve ostalo je samo na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni i to je ono sto je vaznije od svega. I da krenete dalje,jer ste zasluzili vise.

Moramo da kazemo da je jasno da ste svoju emociju dali nekome ko ne zna da cuva ono sto sa vama ima. Da je doslo vreme da se to konacno promeni. Ostanite ono sto jeste i uzivajte u naletu emocija koje vam sada slede. Vazno je da znate da ce ovo biti period za promene i da cete moci da kazete da ste uzeli svoj zivot u svoje ruke.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Prestanite da se nadate da vas neko voli. Da ce neko da se promeni, jer nece. Vi ste u vezi u kojoj niste srecni i sa osobom koja nije u stanju da vam uzvrati ljubav ljubavlju.

Pa cak i ako je volite vise od svega samo krenite dalje jer moramo nekada da stegnemo svoje srce. Da odemo od onih koji su pogresni jer sve dok su pogresni pored nas mi necemo naci one koji su pravi…

Stranice: 1 2