Indijski horoskop  do 31.marta:Jednom znaku se sve menja!

Indijski horoskop do 31.marta:Jednom znaku se sve menja!

17. Marta 2024 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo kada je u pitanju naredni period jeste da je pred vama period za romansu. Samo nemojte odustajati od onog sto zelite. Jedan rak je odan, veran, spreman na sve ne bi li vam ljubav dokazao.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Morate znati sta je ono sto zelite. Imate nekoliko dilema koje moraju biti resene u sto kracem periodu. Ljuba vam je na prvom mestu i nema nimalo sumnje da slede dani za emocije i za srecu.

 

STRELAC

Konacno,  u danima koji su pred nama  vi cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Dakle, sledi vam jako lep period. Jedan lava je uz vas i spreman je da vam na delu dokaze i pokaze snagu svojih emocija. Sve ostalo je na vama.

 

 JARAC

Moramo da kazemo da je vazno da znate da vas voli jedan lav. Iskren je prema vama i nema toga sto za vas ne bi uradio. Ako zelite i odlucite da mu date sansu onda je itekako moguce da ce vas usreciti kao niko pre njega.

 

 VODOLIJA

Neko ste koga cekaju velike promene u danima koji su pred nama. Samo razmislite o tome i bice vam jasno sta je ono sto vam zapravo treba. Ovih dana se osecate cudno, jer imate zelju da promenite mnogo toga…

 

 RIBE

Vama polozaj zvezda nece odgovarati u dnaima koji su pred nama. Mnoge ribe ce se osecati cudno i usamljeno, i mislice da im nista ne ide od ruke. Moramo da kazemo da ovo nikako nije vreme za nove pocetke, kako ljubavne, tako ni poslovne.

Stranice: 1 2