Ovi znaci treba da zaborave na ponos,predju preko inata i budu konacno srecni!

Ovi znaci treba da zaborave na ponos,predju preko inata i budu konacno srecni!

17. Marta 2024 0 By Luca

 

STRELAC

Vreme je da priznate da ste pogresili. Vreme je da nekoga molite za oprostaj i za drugu sansu. Vama je itekako jasno gde ste pogresili. Imali ste kraj sebe nekoga ko vas je voleo svim srcem ali vam je bilo malo. Kao da vam sva ta sreca nije bila dovoljna, pa ste se na neki nacin igrali sa njenim srcem i emocijama.

Vreme je da budete iskreni, i da prosto kazete onako kako jeste, jer nema druge opcije. Vi dobro znate da je ta osoba vasa srodna dusa, vasa savrsena druga polovina, i samo treba da uzivate u onome sto  sledi. Jer, ako ucinite prvi korak, znajte da ce vredeti. Mozda vam ta osoba nece odmah dati jos jednu sansu, mozda ce zeleti neke dokaze vase promene. Zapravo, to je u redu. Slomili ste joj srce, normalno je da ima strah od toga da cete ponovo isto da joj uradite ali ostanite dosledni sebi i svojim zeljama. Ucinite prvi korak, zaboravite na ponos i inat, i na sve slicno tome.

Vi itekako mozete sa osobom do koje vam je stalo da nastavite tamo gde ste stali i sve ostalo je samo na vama. Fokusirajte se na ono sto zelite i pustite da vas vodi vase srce jer samo ono i zna sta je za vas sada najbolje. Doci ce do toga da dobijete sve ono o cemu ste mastali i znajte da iznenadjenja koja slede itekako mogu biti lepa. Ali, da je vazno da naglas priznate svoje greske!

Stranice: 1 2