Ovi znaci treba da zaborave na ponos,predju preko inata i budu konacno srecni!

Ovi znaci treba da zaborave na ponos,predju preko inata i budu konacno srecni!

17. Marta 2024 0 By Luca

Ako se pronadjete u ovom tekstu, znajte da je sada pravo vreme da razmislite o tome sta je ono sto vam treba za srecu…

 

VAGA

Pustite ponos. On vam nece doneti nista dobro. To je ono sto moramo da kazemo. Sada su pred vama dani tokom kojih cete silno patiti. Zao nam je sto to moramo da kazemo, ali ako nastavite da stavljate na prvo mesto vas ego, srece nece biti. To je ono sto moramo da naglasimo.

Pustite ponos i cinite ono sto vam nalaze vase srce jer ono ume i zna da prepozna sta je ono sto je zapravo za vas najbolje. Imajte na umu da neko iz vase proslosti zeli jos jednu sansu sa vama. Da je jedna bivsa ljubav konacno shvatila koliko vi vredite i da je sada spremna da se bori da vas vrati u svoj zivot.

Ako vi osecate isto znajte da treba da joj date sansu. Da je ona odana, iskrena, da nema nimalo sumnje da joj je do vas iskreno stalo. Cak i ako vas je povredila i ako vam je slomila srce na ko zna koliko delova… Treba da imate na umu da je sebe povredila mnogo vise. Konacno je shvatila da je niko nikada na ovom svetu nece i ne moze, i ne ume voleti bolje nego vi. I to je sve sto treba da znate, a sve ostalo je na vama. Neka vase srce odabere i krene u pravom smeru. Ostalo ce sve biti na vama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2